Бизнесът В Действие – бизнес форум в София


Want to learn about the benefits of our courses? Click here: https://smokinya.com/testimonials/


Бизнесът В Действие, интерактивно събитие
20 Май 2023
Софтуни, България


“Бизнесът в действие” е интерактивно събитие, създадено от младежи за младежи. Провежда се в България от 2006 година насам и до момента е имало над 3000 участници. Организира се от международната младежка организация АИЕСЕК, която се води изцяло от млади хора и си поставя за цел да създава бъдещите лидери в света.

Събитието е насочено към студенти и наскоро завършили, които се интересуват от придобиване на практически знания за света на бизнеса. Целта му е да осигури възможност на студентите да приложат теоритичните си умения на практика, както и да разберат малко повече за това как могат да превърнат идеите си в иновации.Бизнесът в Действие, се състои от две части, първата е откриващото събитие (20.05.2023г), в Софтуни, София, където професионалисти от най-различни сектори ще изнесат лекции за това как да изградите личният си бранд, как да използвате силните си страни за да осъществим целите си и още много полезни за младите хора теми. Там участниците също ще имат възможност да се запознаят с компании, търсещи кадри точно като тях и предлагащи възможности за развитие на личните и професионалните им умения.

Втората част се състои от казуси или уъркшопи организирани от компании, присъствали на събитието. Те дават възможност на участниците да приложат знанията и уменията си в действие, като коментират с компаниите актуални и реални въпроси в сферата им и предоставят иновативен подход за решението им.


В тазгодишното 18-то издание цели да вдъхнови и подготви младите хора за света на бизнеса. Чрез вдъхновяващи лектори,практически семинари и възможности за работа в мрежа, участниците ще могат да превърнат идеите си в иновативни решения.

Образованието на младото поколение е най-добрата инвестиция в бъдещето ни, стани част от тази стъпката!


За да получаваш актуална информация за събитието се присъедини към Facebook групата: Business in Practice 2023


МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ

Запиши се за участие: Попълни формуляр.

Организатор: AIESEC in Bulgaria

Контакти:

Йоана Атанасова – Главен Организатор
Тел: 087 711 3900
Имейл: yoana.atanasova@aiesec.net

Дамян Димитров – Организатор Маркетинг и ПР
Телефон: 089 633 6339
Имейл: damyan.dimitrov2@aiesec.net


Sign up for our newsletter.

 
 

Бизнесът В Действие – бизнес форум в София
Tags: