Прегледайте този имейл във вашия браузър
English

Информационен бюлетин на Фондация Смокиня

 Миналата година ни даде лимони , събираме тези дни лимети и решихме да ви бомбардираме и с двете!

Представяме ви Шоуто на Смокиня!

Основната тема в първия епизод е здраве и благополучие, но Владан и неговият гост. Влад Федороф обсъдиха и други свързани теми. Попитахме пловдивчани какво е за тях здравословен начин на живот по време на пандемия. Нашата доброволка Радостина също сподели за преживяванията си по време на престоя си в България.
Вторият епизод на шоуто е за устойчивите общности и движението за нулев отпадък. Владан и Вера обсъдиха продуктите за многократна употреба и рециклирането. Пловдивчани споделиха мнението си по въпроса, а Марина Клочкова разказа за преживяванията си в България.

Абонирайте се за нашия канал в Youtube и бъдете първи, които ще видите новите епизоди на Smokinya Show!

Абонирай се

Възможности за доброволчество

Имаме партньори в различни страни и винаги разполагаме с информация за нови проекти, която качваме в сайта ни и в социалните мрежи. Това е чудесна възможност за млади българи, които искат да придобият опит и знания в различни области, да се срещнат с нови хора и да обменят култури.

Тази година вече сме публикували 3 възможности за доброволчество, които ще бъдат организирани в Гърция, Италия и Латвия...

Greenovation“ е доброволчески проект в Гърция, който започва на 1 юли и приключва на 16 септември.

Кандидатствай
Следващият проект в списъка ни е „Vitality“ в Италия. Темата е работа с младежи, публични събития и международна мобилност.
Кандидатствай
Нашата партньорска организация в Латвия също предоставя възможност за българи. Отидете в Латвия за 2 месеца и създайте свой пърформънс, представление или нещо друго, близко до артистичното ви сърце!
Кандидатствай

Очаквайте скоро!

Healthy Inclusion, Нидерландия

„Healthy inclusion“ е свързан със социално приобщаване чрез здравословен начин на живот. Обучението е насочено към справяне с нездравословния начин на живот - проблем, пред който много млади хора са изправени. Идеята е млади хора на възраст между 18 и 25 да подобрят физическото и психическото си здраве, да влязат във форма и да вдъхновят други хора да последват примера им. Проектът е отложен и очакваме подробности за възобновяването на подбора през 2021.

Научи повече

Humour is Serious Business, Австрия

Тази програма показва как младежки работници и обучители, работещи в областта на неформалното образование, могат да използват хумора като най-ефективния метод да изградят връзка с младежите и да обсъждат с тях проблеми от ежедневието им. Обучението ще подобри както уменията, така и знанията и разбиранията на участниците, ще повиши уменията им да комуникират с целевите групи. Проектът е отложен и очакваме подробности за подновяването на подбора през 2021.

Научи повече

Steps for leaders - обучение за личностно развитие, Франция

Проектът е 9-дневно обучение с цел подобряване на лидерските качества на участниците. Ще се състои в Монкомбру-ле-Мин, Франция. Обучението съчетава елементи от и от формалното, и неформалното образование, тъй като считаме и двете за подходящи, когато са приложени в правилния контекст. Очаквайте допълнителна информация. Следете в сайта ни и в социалните медии.

Събития на Смокиня

Фондация Смокиня се възползва от възможността да организира няколко онлайн събития, както и няколко на място, докато мерките бяха облекчени. Събитието на френски, международната поетична вечер и екологичната работилница с местните събраха възможно най-много хора и ги запознаха с ценностите на фондацията.

Не пропускайте да ни следите в нашите социални медии, за да не изпуснете новите предстоящи събития!

Благодарим ви, че прочетохте нашия бюлетин!
Smokinya Foundation website
Smokinya Foundation Facebook page
Smokinya Foundation Instagram profile
Smokinya Foundation Youtube channel
Smokinya Foundation LinkedIn
Авторско право © 2021 Фондация "Смокиня", всички права запазени.


Нашият имейл адрес е :
Фондация Смокиня, ул. "Бетовен" №12, Пловдив, Bulgaria

Искате ли да промените начина, по който получавате тези имейли?
Можете да да се отпишете от този списък.