English
Информационен бюлетин
Дали е сън? Направихме го!
Фондация Смокиня с радост оповестява, че формира младежки клуб - място, където да се срещаме и израстваме чрез много дейности. Но първо имаме нужда от вас.
Първата среща ще е на 10 юни 2021, имаме нужда от вашите идеи, впечатления и опит, за да превърнем Пловдив в града на младите хора, за който мечтаем, и да създадем пловдивска младежка общност.
 
Научи повече

Новият епизод на Шоуто на Смокиня излиза!

Четвъртият епизод на Шоуто на Смокиня е за качественото образование с фокус върху неформалните видове обучение. Владан и Анна обсъдиха някои проблеми и трудности, които младите хора срещат по време на образованието си. Пловдивчани споделиха мнението си за това какво е образованието и колко е важно за тях.

Абонирайте се за нашия канал в Youtube и бъдете първи, които ще видите новите епизоди на Smokinya Show!

Абонирай се
Тази година Фондация Смокиня с удоволствие се присъединява към събитието “Европейска мрежа от доброволци за околната среда”. Целта? Да се организират координирани събития в цяла Европа в Деня на околната среда. По този случай на 5 юни в следобедните часове ще организираме почистване на парка на улица “Бетовен” и работилници, в които ще ви покажем как да рециклирате отпадъците си и да правите домашна козметика.
 
Научи повече

Възможност за доброволчествo

EntrepreneurSHIP
Понеси се по своята вълна

Имаме нова възможност за доброволчество, подкрепено от Еропейски корпус за солидарност, за пет учасници, който да живейат една година в Пловдив като доброволци във Фондация Смокиня.
Кандидатствай

“Catch Your Moment” - обучение в България

12-20 юли 2021, Пловдив, България

 

Нашият дългоочакван импровизационен трейнинг най-накрая ще се случи този юли в Пловдив! Обучението е за развиване на уменията за предприемачество чрез похватите на импровизационния театър. В момента разпространяваме събитието и събираме желаещи да се включат. Прочетете информацията в сайта ни и елате при нас да играем, да изпълняваме роли, да импровизираме!

Кандидатствай

“Skill UP!” - обучение в Австрия
29 август - 7 септември 2021, Австрия

В този специален трейнинг ще имате възможност да се изправите лице в лице и да работите върху това, което ви спира да постигнете всички резултати, които искате, както в професионален, така и в личен план. Интензивен трейнинг в международна среда и преживяване, което ще остави дълготраен отпечатък върху живота ви!

Кандидатствай
“Life Skillz” - дългосрочен доброволчески проект в Латвия

Нашите партньори от Латвия си търсят приключенски настроен млад човек, който да остане за година в Латвия по доброволчески проект. Освен да участвате в дейностите на НПО-то домакин, ще придобиете и практични умения, които ще са от полза в живота ви.
Кандидатствай
“GamE+s Of Trainers” - обучение в Австрия
23 юли - 1 август 2021, Австрия

wEUnite търсят ентусиазирани младежки работници и фасилитатори, които искат да работят върху развиването на обучителните и коучинг уменията си. Кандидатствайте ако сте мотивирани да се гмурнете в темата за геймификацията и образователните игри.
Кандидатствай
“Compassion in Action” - обучение в Чехия
12 - 20 октомври 2021, Чехия

Целта на обучението е представяне на метода на съпричастно общуване, развит от Маршал Розенберг, както и други методи. Комуникацията, която целим да развием с този проект, се основава на свързване с нуждите на другия и изразяване на своите собствени. Идеята е така да се разгледа и подобри разбирането на нашите собствени връзки, общности и страни.
Кандидатствай
“Skills up” - Младежки обмен в Австрия
10 - 18 август 2021, Австрия

„Skills up!“ е проект за развиване на ключови умения и компетенции, главно меки умения, които сега ще са необходими в бъдещата кариера на участниците. Ще участвате в дейности, работилници, сесии за размишления и оценки, а също така ще приложите всичко на практика.
Кандидатствай
Фондация “Смокиня” набира стажанти
Фондация Смокиня търси стажанти, които да се включат, да бъдат въведени в работата и да ни помогнат с оперативната работа. Стажът е за град Пловдив.
Научи повече

Събития на Смокиня

Фондация Смокиня заедно със Zero Waste Green Revolution и Business Lady Club организираха събитие за почистване, което се състоя на 29 май. Всички бяха добре дошли да се включат в почистването на града, което е много важно за Пловдив. Каним ви да се присъедините към бъдещите ни инициативи.
Фондация Смокиня продължава с прожекциите на КинеДок. Следващата прожекция ще е на 3 юни. Филмът е унгарски, имаме английски и български субтитри. Филмът е за бивш мафиот от печално известно гето в Будапеща, който от осем години учи бедните деца от квартала да се боксират.
Благодарим ви, че прочетохте нашия бюлетин
Smokinya Foundation website
Smokinya Foundation Facebook page
Smokinya Foundation Instagram profile
Smokinya Foundation Youtube channel
Smokinya Foundation LinkedIn
Авторско право © 2021 Фондация "Смокиня" , Всички права запазени.

Нашият адрес е :
Фондация "Смокиня", ул. "Бетовен" №12, Пловдив 4000, Bulgaria

Тук можете да се отпишете от този списък.