View this email in your browser
English
Информационен бюлетин
На 25 април Фондация Смокиня имаше рожден ден!
Това ни предостави възможност да обърнем поглед към постиженията на Фондация Смокиня през последните пет години.
На 25 април екипът на Смокиня покани своите приятели и предишни доброволци, за да отпразнува изминалите събития, обучения, проекти, както и да представи фондацията на всички, които дойдоха да ни подкрепят.

Презентациите, разговорите, питиетата и особено тортата допринесоха за успеха на вечерта. Благодарим за подкрепата на всички, които дойдоха да прекарат една чудесна вечер с екипа на Смокиня.

 

Новият епизод на Шоуто на Смокиня излиза!

Темата на третия епизод на Шоуто на Смокиня е значимостта на общността, кото ни заобикаля. Владан разговаря с Владимир от велоклуб „Крива спица“ за трудностите, проблемите и предизвикателствата и как една добра общност може да ги разреши.

Абонирайте се за нашия канал в Youtube и бъдете първи, които ще видите новите епизоди на Smokinya Show!

Абонирай се

Възможност за доброволчествo

Търсим петима участници от България за младежки обмен, който ще се състои в красива Италия през юли 2021. Ако ви влече музиката и движението, кандидатствайте сега! Разберете повече за проекта в нашия сайт:
EntrepreneurSHIP
Понеси се по своята вълна

Имаме нова възможност за доброволчество, подкрепено от Еропейски корпус за солидарност, за пет учасници, който да живейат една година в Пловдив като доброволци във Фондация Смокиня.
Кандидатствай

Rhtyms of EU

Търсим петима участници от България за този младежки обмен, който ще се състои в красива Италия през юли 2021. Ако ви влече музиката и движението, кандидатствайте сега!

Кандидатствай

Очаквайте скоро!

Поемане на рискове – сутрешно събитие
Кратко сутрешно събитие с тема и лека програма, придружено от кафе или чай. Поемането на рискове е естествено човешко поведение, някои го правят по-често, други – по-рядко, а трети го избягват напълно (коесто си е доста рисковано!). Елате за сутрешно кафе и дискусия за рисковете, които сме поемали и които поемаме всеки ден.

Научи повече
Улови своя момент

Планираме на проведем този обучителен курс в Пловдив, България, през юли 2021. Това е международен трейнинг, в който ще изполваме театрални похвати за импровизация, за да подобрим уменията за предприемачество, например поемане на рискове, гъвкавост, комуникация, вземане на решения и т.н. За повече информация следете сайта ни и социалните мрежи.

Възможности за обучения

Тъй като епидемичната обстановка се успокоява, ние и нашите партньори планираме да проведем обучения и младежки обмени, които не можаха да се случат миналата година. Ако вече ви липсват тези програми и нямате търпение да пътувате отново, следете сайта ни и социалните мрежи – ще обявяваме възможно най-скоро всяка възможност.
 

Събития на Смокиня

Фондация Смокиня продължава с прожекциите на КинеДок. Преди локдауна през 2020 организирахме две прожекции, които предизвикаха интерес. Решихме да продължим с прожекциите на документални филми. През април се състоя събитие и това ще продължи да се случва всеки месец.
КинеДок е международна общност, един уникален филмов клуб, както и алтернативна платформа за разпространение. Ние сме тяхна партньорска прганизация и прожектирме филмите им в Пловдив. След прожекциите правим дискусии, за да може всеки да сподели впечатленията си от филма.
 
Ако обичате документално кино и бихте искали да гледате и да обсъждате с други хора, ще ви очакваме на следващата прожекция в кафене „Пейка“ на 26 май в 17:00 часа.
Благодарим ви, че прочетохте нашия бюлетин
Smokinya Foundation website
Smokinya Foundation Facebook page
Smokinya Foundation Instagram profile
Smokinya Foundation Youtube channel
Smokinya Foundation LinkedIn
Авторско право © 2021 2021 Фондация "Смокиня" , Всички права запазени.

Нашият адрес е :
Фондация "Смокиня", ул. "Бетовен" №12, Пловдив 4000, Bulgaria

Тук можете да се отпишете от този списък.