English
Информационен бюлетин

Младежки обмен в Унгария - запишете се възможно най-скоро!

Кандидатствай

Клуб Смокиня

От юли клуб Смокиня напредва, а ние с радост организираме ежеседмични срещи вечер, на които каним млади хора да си прекарат добре със забавни активности. На срещата ни на 12 август ще планираме първата дейност на клуб Смокиня и с удоволствие ще посрещнем всички, които искат да се включат, за да реализираме заедно една идея за солидарност към възрастни хора от Пловдив или околността, която искаме да осъществим.

Научи повече

Новият епизод на Шоуто на Смокиня излиза!

Шестият епизод на Шоуто на Смокиня е за историята и бъдещето на Фондация Смокиня. Тихомир ни разказа как се е зародила идеята му за Смокиня и как я е превърнал във формална организация. Накрая Тихомир разкри следващата важна крачка с Международен обучителен център и сподели размислите си за обучението Catch your moment, което се състоя през юли.

Абонирайте се за нашия канал в Youtube и бъдете първи, които ще видите новите епизоди на Smokinya Show!

Абонирай се

Възможност за доброволчествo

EntrepreneurSHIP
Понеси се по своята вълна

Имаме нова възможност за доброволчество, подкрепено от Еропейски корпус за солидарност, за пет учасници, който да живейат една година в Пловдив като доброволци във Фондация Смокиня.
Кандидатствай
“Catch Your Moment” - обучение в България
юли 2021, Пловдив, България


Искаш ли и ти да участваш?

Възможности в Европа

  “Steps for Leaders BST”- обучение във Франция
(27 август - 6 септември)

9-дневно обучение за тези, които вече водят групи или доброволци, и искат да подобрят начина си на представяне чрез принципите на самоосъзнатост, изобретателност и поемане на отговорност. В основата на използваната методика ще са личностното развитие и саморефлексия.
Кандидатствай
“Connecting dots” - обучение в Италия
(03 - 10 септември)

Проектът включва поредица от взаимносвързани дейности, в които хора от различни културни среди ще се срещнат и ще се потопят в неформално и информално учене в международна среда за няколко дни.
Кандидатствай

“Aeiphoria” - обучение в Гърция
(30 септември - 9 октомври)
 

Това обучение е резултат от 4 години развиване и прилагане на нашата методика като организация, насочена към насърчаването на хората да се приближат към устойчив начин на живот по три начина.

Кандидатствай
“Compassion in Action” - обучение в Чехия
(12 - 20 октомври 2021)

Целта на обучението е представяне на метода на съпричастно общуване, развит от Маршал Розенберг, както и други методи. Комуникацията, която целим да развием с този проект, се основава на свързване с нуждите на другия и изразяване на своите собствени. Идеята е така да се разгледа и подобри разбирането на нашите собствени връзки, общности и страни.
Кандидатствай

“Build your balance” - обучение в Италия
(12 - 20 септември)

Този проект е създаден, за да събере млади хора, които искат да повишат качеството си на живот и да се научат да използват нови начини, за да създават повече възможности за себе си.
Кандидатствай
“Start Up Your Brand” - младежки обмен в Гърция
(15 - 23 септември)
 
Проектът ще събере 42 млади хора от 7 европейски страни, за да научат брандинг умения чрез практика, игри и експерименти, използвайки различни медийни канали, за да започнат своя нов бранд!
Кандидатствай
 “Unplugged” - младежки обмен в Гърция
(09 - 19 октомври)
 
На фона на забързаното ежедневие, вечно свързани с устройствата, където всичко минава през екран - работа, общуване, учене; искаме да преоткрием умението да се отделим от технологиите за няколко дни и да се свържем отново с другите и със себе си.
Кандидатствай
Благодарим ви, че прочетохте нашия бюлетин
Smokinya Foundation website
Smokinya Foundation Facebook page
Smokinya Foundation Instagram profile
Smokinya Foundation Youtube channel
Smokinya Foundation LinkedIn
Авторско право © 2021 Фондация "Смокиня" , Всички права запазени.

Нашият адрес е :
Фондация "Смокиня", ул. "Бетовен" №12, Пловдив 4000, Bulgaria

Тук можете да се отпишете от този списък.