English

Бюлетин Юли 2023

B.R.I.G.H.T  FUTURE
B.R.I.G.H.T  FUTURE приключи!  През юни екипът на Смокиня, заедно с 30 международни доброволци прекара изключително пълнозенно време в лагера в Мраченик. През този месец помагахме на местната общност, като почиствахме и ремонтирахме части от селото. Също така се фокусирахме върху личностното развитие - осигурихме семинари и пространство за размисъл на нашите участници.

Имаше и много забавни дейности! Прекарахме невероятно време и сме изключително щастливи да обявим, че през 2024 г. ще организираме още 2 лагера!

Вижте публикацията на нашия уебсайт със спомените ни от първия B.R.I.G.H.T FUTURE и изгледайте видеото, за да разберете какво казаха участниците за този проект!
ВИЖТЕ СПОМЕНИТЕ ОТ МРАЧЕНИК
Ако искате да научите повече за живота на доброволците по време на лагера:
ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОКЛИПА

Смокиня Събития

Клуб Смокиня
През юли имахме 3 клуба Smokinya. Първият клуб отидохме на река Марица, за да си прекараме добре като играхме настолни игри и организирахме малък пикник. На 20 юли в парк "Розариум" проведохме волейболен мач. И накрая, на 27 юли се събрахме в Младежкия център на Пловдив, за да играем футбол!
Събития за почистване
 
Докато мнозина се наслаждават на свободното си време на открито, не всеки дава приоритет на грижата за външната среда. За съжаление отпадъците са често срещан проблем. Затова ние поехме инициативата да се справим с този проблем!

Проведохме поредните събития за почистване в град Пловдив. През юли проведохме две организирани от нас събития за почистване, като този път те се състояха в района на Сахат тепе & река Марица! Благодарение на усилията на всички участници направихме нашия район едно по-добро място!

14 юли

28 юли

Предстоящо събитие
Клуб Смокиня - Август
Събития за почистване - Август

Възползвайте се от тези възможности

Pause
 
Обучителният курс предлага интензивна програма за тези, които желаят да прекарат време далеч от технолигиите, използвайки методолия за "прекъсване на връзката/disconnection".
 
Кога? 12 – 20 Октомври 2023
Къдe?  Hopeland, Гърция
Краен срок:  4-ти Август
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
ESC at Hopeland
 
Дългосрочно доброволчество с Европейски Корпус за Солидарност в Hopeland, Гърция ⛺

Продължителност: 10 месеца
Кога? Гъвкава начална дата 
Къде?  Аргос, Гърция 

Търсят се 5-ма доброволци.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Take the Next Step
 
Обучението предлага интензивна програма за тези, които са или ще бъдат на позицията на младежки лидери (работа с екипи, организиране и ръководене на младежки дейности, работни лагери, семинари, доброволчески програми и т.н.) и търсят възможност за овластяване в тази роля.
 
Кога?  28 август - 6 септември 2023 г.
Къде?  Лути, Чехия
Краен срок:  Възможно най-скоро
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Възможности с Eurodesk
 

Във фондация Смокиня знаем, че ако сте тук и четете тези думи, това е защото се интересувате от Европейския съюз и какво се случва там. Поради тези причини, и като се възползваме от Европейската година на младежта, ние сме повече от убедени, че ще намерите съвети, предоставени от Евродеск платформата за това как да намерите и кандидатствате за възможности в чужбина. Така че не чакайте повече и разгледайте сега! И ако не сте чували за Евродеск, без притеснения, щракнете върху бутона и открийте нов хоризонт от възможности!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Искате ли да знаете повече за ЕКС?

Ако се интересувате от дългосрочно доброволчество в чужбина по програма Европейски Корпус за Солидарност, разберете повече с линка по-долу.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
Какъв е опитът и успехите на предишните участници в нашите курсове по Еразъм +?
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ

Благодарим ви, че прочетохте нашия бюлетин!

Smokinya Foundation website
Smokinya Foundation Facebook page
Smokinya Foundation Instagram profile
Smokinya Foundation Youtube channel
Smokinya Foundation LinkedIn
Авторско право © 2023 Фондация "Смокиня", всички права запазени.


Нашият имейл адрес е info@smokinya.com :
Фондация Смокиня, ул. "Бетовен" №12, Пловдив, Bulgaria

Искате ли да промените начина, по който получавате тези имейли?
Можете да да се отпишете от този списък.